Creare magazin online

În era digitală rapidă în care trăim, unul dintre cei mai importanți pași pentru succesul afacerii tale este crearea unui website profesionist. Indiferent de mărimea sau domeniul în care activezi, un website bine conceput aduce numeroase avantaje  de care trebuie să profiți.

SmartyADS decor 5
SmartyADS decor 2
Smarty Mail acasa rocket 1
SmartyADS decor 4
SmartyADS decor 1
SmartyAds magazin online hero 1
Website development pentru

Vizibilitate și accesibilitate globală

Website-ul tău este cartea de vizită online, oglinda afacerii tale, disponibilă 24/7

Setări avansate

Integrări chat live

Programare

Setări securitate

SmartyAds magazin online vizibilitate 2
SmartyAds magazin online creare 1
Totul contează!

Creare magazin online

Un site web bine structurat și de ultimă generație poate crește credibilitatea dumneavoastră în ochii potențialilor clienți. Înainte de a efectua achiziții sau a cumpara servicii, oamenii de regula cauta informații online.
În plus, vă oferă o platformă pentru a interacționa eficient cu clienții dvs. Poți oferi informații precum prețuri, promoții, detalii de contact etc. De asemenea, poți integra chat-uri în timp real sau formulare de contact pentru a răspunde rapid la întrebările clienților.

  • structura siteului
  • conținutul
  • imaginile
  • viteza de încărcare
  • cât de ușor se navighează
  • cum arata produsele
Un site conectat la aplicatii

Foloseste toată puterea digitală

Un website trebuie sa aibă rolul de a influenţa și de a interacţiona cu publicul său într-un mediu online. Aceasta include capacitatea de a transmite informaţii, de a vinde produse( utilizatorul sa dea click să cumpere produse). 

SmartyAds magazin online vizibilitate 1
SmartyAds magazin online premium 1
Tooluri

Creare magazin online doar cu teme premium

În funcție de nevoile clientului vom folosi custom code, sau un CMS (WordPress) pentru dezvoltarea websiteului tău. Fie că este vorba de un magazin online, fie ca este vorba de un site de prezentare WordPress este o alegere potrivită și complexă pentru orice dezvoltare. Este o platformă atât de flexibilă și puternică, doar să ii pu în valoare puterea prin cunoștințe solide.