SmartyADS decor 1
Smarty Mail acasa rocket 1

Promovare online

(Google Ads, Facebook Ads, Tiktok Ads)

SmartyADS agentie google ads galati hero 2
SmartyADS decor 2

Promovare online

Putem folosi mai multe platforme, Google Ads, Facebook Ads, Tik Tok Ads, Linkedin Ads  pentru a crea anunțuri personalizate care apar în rezultatele căutării Google/Facebook/Tik Tok/Linkedin  și pe site-urile partenere, atrăgând atenția potențialilor clienți care caută produse sau servicii similare oferite de afacerea dumneavoastră.

Dezvoltă-ți compania cu Digital Marketing

Publicitate online

SmartyADS agentie google ads galati dezvoltare 1

Trafic de înaltă calitate, rate de conversie crescute

Eşti în căutarea unui plan de marketing care să crească vânzările și să atragă mai mulți clienți către site-ul tău? În cazul în care acest lucru este cazul, Google Ads este soluția ideală! Crește traficul de calitate al site-ului și conversiile. Peste trei miliarde de căutări sunt efectuate în fiecare zi de persoane care caută răspunsuri la problemele lor. Unele dintre aceste căutări se referă la probleme pe care bunurile sau serviciile tale le pot rezolva. Pentru a crește numărul de vizitatori care vizitează site-ul dvs. într-un ritm rapid, utilizați serviciile de reclamă ale Google.

Rezultate instantanee

Utilizarea publicității plătite în motoarele de căutare va genera o creștere instantanee a vizitatorilor site-ului dvs. Google Ads te aduce imediat pe prima pagină a rezultatelor căutării, spre deosebire de căutarea obișnuită. Totuși, trebuie să plătești doar pentru un singur clic. Pentru a crește conversiile, bugetul de publicitate ar trebui alocat clicurilor. Asigurați-vă, de asemenea, că campania dvs. de publicitate va genera o rentabilitate sănătoasă a investiției dvs. este esențială. Dacă nu aveți experiența necesară, vă recomandăm să angajați o agentie de marketing digital pentru a gestiona campaniile dvs. de publicitate. Trebuie să supravegheați campania de publicitate și să o optimizați folosind datele colectate pentru a reuși.

Publicitate online. Cum funcţionează ?

Atunci când potențialii clienții caută în mod activ bunurile sau serviciile tale și încearcă să facă o achiziție, acesta este cel mai bun moment pentru a le difuza o reclamă. Pentru ca anunțul unui utilizator să fie văzut de potențialii consumatori, acesta trebuie să liciteze pentru cuvinte cheie relevante pentru afacerea sa, ca parte a programului Google Ads. Vei plăti doar atunci când cineva dă clic pe anunțul tău.

O agentie Google Ads vă ajută să stabiliți legături cu potențialii clienți prin campanii care sunt bine concepute și funcționează bine. Cu toate acestea, o campanie prost planificată poate duce la utilizarea întregului buget de publicitate fără a obține rezultatele dorite.
Pentru a configura în prealabil o campanie de căutare plătită și apoi pentru a o modifica pentru a obține rezultatele dorite, este, desigur, necesară o cantitate considerabilă de efort.

La SmartyADS, urmărim și îmbunătățim conturile de publicitate ale clienților noștri în mod regulat pentru a ne asigura că au cele mai bune rezultate.

Deși publicitatea pe Google este o provocare, rezultatele pot determina succesul sau eşecul unei companii.

Soluțiile noastre SEO te vor ajuta să urci în căutare pentru a deveni mai vizibil online

Specialist Google Ads

Pentru a administra campaniile de publicitate, vom numi un specialist în reclame Google calificat
Această persoană este expert Google Ads, cu ani de experiență în gestionarea campaniilor publicitare de succes. Vom discuta mai întâi despre companie și vom afla ce obiective ai pentru aceasta. După aceea, vom proiecta o strategie de publicitate specifică cerințelor tale.

Selectarea cuvintelor cheie

Alege cuvintele cheie cu înțelepciune și investeşte în cele mai profitabile
Pentru a descoperi ce oportunităţi are afacerea ta, vom efectua o cercetare cuprinzătoare a cuvintelor cheie. Vom examina traficul motorului de căutare pentru mii de cuvinte cheie. Cele mai bune cuvinte pentru campania ta de publicitate sunt selectate. Pentru a evita cheltuirea banilor pe cuvinte care nu au legătură cu activitatea afacerii, excludem și unele dintre ele.

Analiza concurenței

Analiza concurenței se realizează periodic
Urmărim și evaluăm ceea ce fac rivalii tăi în motoarele de căutare. Creăm o campanie publicitară eficientă pentru tine, determinând avantajele și dezavantajele competitorilor tăi online.

Optimizarea reclamei

Campanii monitorizate și îmbunătățite zilnic de agenția noastră
Pentru a maximiza veniturile, campaniile vor fi monitorizate și îmbunătățite zilnic de agenția noastră. Vom suspenda, reevalua și vom începe reclame noi dacă rezultatele campaniei încep să se deterioreze. Cele mai relevante statistici le vom avea de la Google Analytics.

Rapoarte regulate

Urmăreşte cum se descurcă reclamele tale
Specialistul în reclame Google va crea rapoarte lunare pentru a te ține la curent. Vei putea vedea ce rezultate aduce publicitatea prin Google Ads.

Conversion Rate Optimization (CRO)

Cu serviciile CRO ale SmartyADS, îți vei putea crește veniturile. 
Pentru a converti vizitatorii în clienți, agenția noastră de SEO combină serviciile de PPC cu serviciile de SEO.

Câțiva dintre clienții noștri

Smarty Mail acasa imagine 1
Smarty Mail acasa crestere trafic 1
Cum te poate ajuta o agentie de marketing digital

Creste-ti traficul pe website!

Creste-ti numarul de comenzi sau de leaduri. 
Lasa-ne linkul siteului tau mai jos si noi vom face un audit gratuit!

SmartyADS decor 1
Prețuri

Pachete prețuri

Basic PPC

500€ / lună

Buget lunar 1000€-3000€

Pro PPC

1000€ / lună

Buget lunar 3000€-10000€

Ultimate PPC

2000€ / lună

Buget lunar 10000€+